MD Lab – Sound quality audio už aj na Slovensku !

Spoznaj MD LAB aj ty

Skvelý zvuk za bezkonkurenčnú cenu.

Zakladatelia MD.Lab GMBH pracujú v oblasti autohifi od roku 1995. Vďaka dlhoročnej spolupráci s MyDean Kórea, MD.Lab získala rozsiahle skúsenosti v oblasti car audio produktov a vytvorila svoju vlastnú značku v roku 2005 . V súčasnej dobe je MD Lab internacionálna RND ( Research and development ) spoločnosť, ktorá predáva svoje výrobky po celom svete. 

Cieľom obchodného projektu je nekompromisná kvalita zvuku za rozumnú cenu. Vyvíjajú a vyrábajú auto audio systémy, ktoré spĺňajú kritéria aj pre náročnejších zákazníkov. To pritiahlo odborníkov v tomto odbore z Nemecka, Južná Kórea, Hongkongu a Ruska.

Hlavný dizajnér je dobre známy odborník v odbore car audio, vrchný manager EMMA Europe a spoluzakladateľ EMMA Rusko, Andrei Vakhtin. Aj vďaka nemu, má  MD.Lab svoj vlastný jedinečný zvuk, ktorý možno ľahko rozpoznať medzi konkurenčnými výrobkami. Všetky produkty MD.Lab sú vyvinuté s prihliadnutím na požiadavky pre umiestnenie komponentov a prevádzkové podmienky v automobiloch.

 

V roku 2016 uviedli do výroby novú radu MDPower pre fanúšikov SPL zvuku. MDPower zahŕňa subwoofery, výkonné subwooferové monobloky  a SPL reproduktory. 
Za dobu svojej existencie MD.Lab nazhromaždila veľa titulov v najprestížnejšej európskej súťaži EMMA. Automobily, ktoré majú komponenty MD.Lab, získali rad ocenení, vrátane šiestich titulov z ruského šampióna v „master“ a triede „expert“ a dva tituly majstrov Európy, čo dokazuje vysokú kvalitu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pre veľkoobchodný predaj nás kontaktujte na sale@jfaudio.sk alebo na čísle +421904640733