MDF podložky pre BMW E46 a E39

Pokiaľ máte BMW, určite viete, že zvuk vo vašom vozidle nie je to pravé. Zlé umiestnenie reproduktorov a zlá ozvučnica to kazí. Pre výmenu reproduktorov, je potrebné použiť MDF podložky podľa typu vozidla. Do ponuky sme zaradili novinky pre vozidlá BMW E39 a pre BMW E46 coupé.

V BMW E39 je sériovo použitý rozmer 13cm v podobe komponentých reproduktorov. Vzhľadom na väčšiu použiteľnosť reproduktorov rozmere 16,5cm tento typ MDF krúžka redukuje rozmer z 13cm na 16,5cm. Tým pádom si môžete vybrať z väčšieho množstva reproduktorov ( napríklad u nás tu ) a taktiež to prispeje k mohutnejším basom vďaka väčšej ploche membrány oproti 13cm verzii.

Podložky si môžete u nás zakúpiť tu

MDF PODLOZKY PRE BMW E39 16,5CM IMPREGNOVANÉ

 

V Baworáku E46 coupé sú umiestnené reproduktory tragicky v tapacíre dverí. Pri tomto type je potrebné vyrezať otvor do dverí a následne naložiť podložku na plech dverí. Ideálne aj v kombinácii silikónu alebo tlmiacich materiálov ktoré si zakúpite u nás tu

Pri takejto zmene uloženia reproduktora dosiahneme hlbšie basy, úplne inú ozvučnicu ( ozvučnicou sa stanú celé dvere ), využijeme tým pádom potenciál väčšieho objemu dverí.

Podložky si u nás môžete zakúpiť tu

MDF PODLOZKY PRE BMW E46 coupé 16,5CM IMPREGNOVANÉ

MDF PODLOZKY PRE BMW E46 coupé 16,5CM IMPREGNOVANÉ

 

Ceny MDF podložiek sú za pár. Pre iné typy vozidiel nás kontaktujte. Radi vám vypracujeme ponuku na ozvučenie.

 

Návrat hore