OPEL ASTRA G a MEGUIARS

Keď som uvidel Gabiho novú lakovačku na aute tak som len krútil hlavou. Po nešťastnej lakovačke plnej chýb ju bol reklamovať, kde ju mali dotyční preleštiť.

Niekedy platí pravidlo, pokiaľ si neurobíš sám, nebudeš s tým spokojný. Gabimu som odporučil kvalitnú americkú kozmetiku značky Meguiars. Jeho problém spočíval v rôznych škvrnách na povrchu laku a škrabancami.

Na začiatok bol použitý šampón s prímesami vosku a neutrálnym PH na kompletné očistenie vozidla GOLD CLASS™ CAR WASH 473 ml kúpiš tu .

GOLD CLASS™ CAR WASH 473 ml

Kedže na aute sa behalo asi pol roka po novej lakovačke, bolo potrebné lak zbaviť rôzneho znečistenia ako kúsky asfaltu a iného hrubšieho znečistenia od živice zo stromov a podobne. Na to bol použitý Clay v spolupráci s detailerom. Vy môžete použit napríklad QUIK CLAY STARTER KIT kúpiš tu.

QUIK CLAY STARTER KIT

Auto opäť umyjeme.

Po príprave laku je potrebné obrúsiť lak pre odstránenie rôznych defektov a hologramov. Gabi použil abrazívnu pastu pre silne poškodené laky ULTIMATE COMPOUND™ kúpiš tu.

ULTIMATE COMPOUND™

Auto umyjeme ešte raz.

Na rad prichádza voskovanie. V portfóliu je množstvo typov na výber môžeš pozrieť tu

Pre toto ošetrenie som Gabimu odporučil celú zvýhodnenú sadu pre obnovu laku PAINT RESTORATION KIT – SADA NA OBNOVU LAKU kúpiš tu.

PAINT RESTORATION KIT – SADA NA OBNOVU LAKU

Fotky ktoré nám zaslal Gabi :