ŠKODA SUPERB COMBI sound upgrade

V Škode Superb to v základnej výbave hraje naozaj zle. Navigačná jednotka, ktorá poháňa celý OEM systém ostala v aute aj po našom vylepšení. Nie každý chce z dôvodu dizajnu meniť autorádio, je to však škoda, pretože prvotný signál pochádza zo zdroja – autorádia.

Pracovali sme s tým čo bolo vo vozidle (  RNS 510 ). Na túto jednotku sme napojili dva zosilňovače od firmy Audio system. Konkrétne to bol 4-kanál AUDIO SYSTEM CO 65.4 , ktorý sa postaral o nakŕmenie predných a zadných dverí v ktorých sa nachádzali komponentné reproduktory AUDIO SYSTEM R 165. Ako druhý zosilňovač v poradí bol digitálny monoblok AUDIO SYSTEM CO 650.1, ktorý ma vynikajúci výkon aj napriek malým rozmerom a výhodnej cene. Monoblok poháňal subwoofer AUDIO SYSTEM M 12 BR, ktorý ma dvojitú prednú stenu !

Pri montáži sme použili aj HIGH LOW adaptér od firmy Ground ZERO, ktorý sa stará o čo najlepší prevod signálu na RCA.

Ako základ kvalitnej montáže, je kabeláž a poctivé tlmenie plechov od firmy STP !

Výsledkom montáže je plný zvuk s posilnením hlbokej basovej zložky. Do budúcnosti odporúčame výmenu autorádia za značkové ( Pioneer , Alpine Kenwood ) a samozrejme počúvanie kvalitných originálnych CD prípadne málo komprimované MP3 ( 320kbs )