Tuning Show Bardejov 2

Srdečne Vás všetkých pozývame na druhý ročník akcie s názvom „TUNING SHOW BARDEJOV“, ktorý sa uskutoční 26. Júla 2014 t.j. v sobotu na historickom Radničnom námestí v Bardejove.
Tak vyumývať a naleštiť svojich tátošov, či už automobil, motorku alebo veterán.
Vjazd na námestie bude z Rhodyho ulice od kruhového objazdu a privstupe s Vašim tátošom zaplatíte vstupné 10€, kde následne obdržíte poradové číslo, pamätnú zrazovú nálepku a stručný harmonogram akcie s pokynmi pre účastníkov a súťažiacich v jednotlivých disciplínach a kategóriach. Pre vstup s motorkou a veteránom zaplatíte 5€.

IMG_3420

Pre súťažiacich sme pripravili tieto disciplíny do ktorých je registrácia ZDARMA:

• Show & Shine, kde bude vyhodnotených 8 všeobecných kategórií s jednou extra a to – Audi, BMW, Mercedes Scene – Ford & Opel Scene – VW Modern Scene – VW Old Scene – Škoda & Seat Scene – French & Italy Scene – Japan Scene – Other & Rat Scene
• Light Tuning alebo súťaž o najlepšie vysvietené auto
• Najkrajší veterán
• Najkrajšie kolesá
• Najlepší interiér
• Najhlučnejší výfuk – kategória autá a kategória motorky
• Meranie hudby alebo akustického tlaku – rozdelenie na 3 kategórie a to SPL1, SPL2 a SPL3+
• strefaGTI – cena pre najkrajšie auto vyhodnotené Poľským tuningovým klubom strefaGTI .

IMG_3457

Všetci ostatní návštevníci majú vstup na akciu „ZDARMA“. Kto bude hladný či smädný môže zájsť k nášmu výčapu kde si určite príde na svoje. Nalejeme a načapujeme len to najlepšie a pán kuchár Vám na grile pripraví samé chutné veci. Nezabúdame ani na najmenších a na rodiny s deťmi, pre ktoré máme prichystané atrakcie ako skákacie hrady a rôzne hry, o ktoré sa bude starať animátor. Pre všetkých zúčastnených bude možnosť zakúpiť si lístky do bohatej „TOMBOLY“ v cene len 1€!!!!! Medzi vyhodnocovaním súťaži a žrebovaním tomboly sa Vám na pódiu predstavia 2 Bardejovské tanečné skupiny a to TS FäTTy a TS My Šprti. Vo večerných hodinách sa môžete tešiť na spanilú jazdu mestom, po ktorej bude nasledovať vystúpenie akrobatických tanečníc POLE Dance a Bardejovskej skupiny „NIEČO NAVYŠE“, po ktorej sa nám predstaví headliner podujatia raper VLADIS aj so svojím DJ-om LUCCO-m. Po nich až do skončenia akcie sa o Vašu zábavú bude starať dvojica DJ-ov – Danny White a ´S´ Master.

Fotky z minulého úspešného ročníka nájdete na našej klubovej stránke dailyrides.sk