ŠKODA OCTAVIA II – ozvučenie by GROUND ZERO

Chcem poriadny a čistý zvuk ! Také boli prvé Aďove vety, po príchode k nám na predajňu. Samotné ozvučenie v Škoda Octavia neznie zle, avšak ten kto má trošku lepší sluch, vie dobre, že pri vyššej hlasitosti sa to jednoducho nedá počúvať. Výškové repro majú strašný prednes a tapacíre vibrujú.

Celkové ozvučenie bolo limitované určitou sumou. My sme sa snažili navrhnuť všetko tak, aby to ladilo a Aďo bol spokojný a mal to, čo chcel.

Predné dvere sme odstrojili a vytlmili nami používaným STP anticorom. Ihneď je cítiť zvukový rozdiel, už len pri zatvorení dverí. Na osadené MDF podložky prišli komponentné reproduktory GROUND ZERO GZTC 165TX kúpiš u nás tu , ktoré vynikajú svojou cenou a čistými presnými výškami.

GROUND ZERO GZTC 165TX

Samozrejme, že reprá sme nakrmili dvojkanálovým zosilňovačom GROUND ZERO GZIA 2130HPX kúpiš tu

GROUND ZERO GZIA 2130HPX

O mohutné basy sa stará trošku väčšia bedňa, avšak v Octávke je miesta dosť. GROUND ZERO GZIB 120XBT s postačujúcim výkonom 350W RMS a dobre vyladenou ozvučnicou.

GROUND ZERO GZIB 120XBT

Takýto subwoofer si veľmi dobre rozumie s digitálnym monoblokom GROUND ZERO GZIA 1.300HPX, ktorý bol umiestnený v dvojitej podlahe spolu s dvojkanálom pre predné kompá.

Celý tento systém bol napojený na OEM autorádio, kvôli dizajnovej stránke. O napichnutie systému sa stará veľmi kvalitný prevodník signálu GZCV 2.0HL HIGH LOW ADAPTÉR , ktorý používame vždy pri kvalitnejších montážach.

GZCV 2.0HL HIGH LOW ADAPTÉR

Pre celkový zvukový dojem boli odpojené reproduktory v zadných dverách, dotatočne nastavený ekvalizér na FLAT, jemný orez frekvencie na predných reproduktoroch smerom nahor.

 

Návrat hore