Audi A4 2016 – Výmena reproduktorov

Ani 20cm reproduktory v sérií nezachránili zvuk v tejto novšej Audi ( 2016 ). Zákazníkovi sme previedli klasickú dobrú inštaláciu. Sériové reproduktory sme vymenili za aftermarket komponentné 20cm reproduktory Audio System R 200 EM EVO, ktoré majú jednoduchú výhybku a vďaka veľkej membráne si poradia aj s nižšími frekvenciami. Dvere sme vytĺmili pomocou 2,0mm hrubého antivibračného materiálu Vibrofilter VF100NP. Tlmenie sme aplikovali na vonkajší a vnútorný plech. Na tapacír sme zvolili 1,5mm antivibračný materiál Vibrofilter VF100. Ako druhú vrstvu sme použili akustickú samolepiacú penu.

Samozrejmosťou kvalitnej inštalácie je aj autorádio. U nás odporúčame predovšetkým autorádia značky Pioneer, pozrite sa na aktuálne ceny na heuréke.

Väčšine zákazníkom postačuje výmena predných reproduktorov. Samozrejme, pokiaľ je investícia väčšia odporúčame aj zadnú časť vozidla. Ak nechcete veľa investovať, je možné urobiť inštaláciu aj postupne. Vždy odporúčame inštalovať len kvalitné komponenty. Neodporúčame inštalovať lacné neznačkové reproduktory do predných a zadných dverí súčasne.