VW PASSAT B8 Variant – REPRODUKTORY

Zákazník k nám došiel už s upgrade v podobe typizovaného subwoofer Helix, ktorý sa špeciálne vyrába pre VW. Nebol spokojný so zvukom. Chýbali tam poriadne bicie, čiste výšky a samozrejme priestor. 

Tento krát padla voľba na vynikajúce komponentné reproduktory v podobe HIGH-END modelu made in Germany, konkrétne Audio System HX 165 DUST EVO. Reproduktory majú odlievaný koš, výhybku s viacerými nastaveniami a lahodné výškové reproduktory. Do zadných dverí padol výber na nižší model v podobe Sound Quality reproduktorov Audio System HX 165 SQ, samozrejme made in Germany. 

Takéto TOP modely si zaslúžia kvalitné tlmenie. Na vonkajší plech dverí sme aplikovali viac vrstvový materiál GROUND ZERO GZDM 1900MC. Tento materiál sa postará o elimináciu rezonancií a potlačenie neprijemných frekvencií. Pokračovali sme vnútorným plechom a materiálom Vibrofilter 3mm ACOUSTIC, ktorý zabezpečí pevnú ozvučnicu pre basový reproduktor. Aby bol zvuk čo najideálnejší a rezonancie co najmenšie, na tapacír sme nalepili pláty Ground Zero GZDM 3750 AB GOLD, na ktorý sme ešte aplikovali STP BIPLAST 10.

Celkový dojem zo zvuku je vynikajúci. S HELIX zosilňovačom, ktorý je zabudovaný v subwoofery je zvuk prijemný. Samozrejme, pokiaľ by sme chceli ísť vyššie, je nevyhnutná inštalácia kvalitných SQ zosilňovačov, ktoré dodajú zvuku ďalší dych.